Welcome, Гост | RSS
Friday, 2024-04-19, 2:11 PM
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nIkIt0  
Forum » Развлечения » Уроци » [УРОК!]Как да променим имената на [POD] ботовете?
[УРОК!]Как да променим имената на [POD] ботовете?
nIkIt0Дата: Saturday, 2012-12-01, 9:38 PM | Сообщение # 1
Главен Администраторор
Группа: Администратори
Сообщений: 159
Репутация: 0
Offline
В Counter-Strike и Condition Zero, POD ботовете са най-известните ботове. Популярни са с техните headshot-ове.

Никовете: Имената на POD ботовете по подразбиране се показват като: [PoD] fname_lname (99). Можете да премахнете таговете като "[PoD]" и стойността в скобите на трудност чрез промяна стойността на следният CVAR: pb_detailnames.

От къде да го сменим: Отидете в инсталационната директория на ботовете. Това ще бъде addons\podbot\ по принцип. Отворете файла podbot.cfg с някакъв текстов редактор. Можете да видите, че пред някои от редовете има "#". Това значи, че тези команди са "забранени". Има и редове, които нямат този символ пред тях. Това значи, че са "позволени".

Как да махнем таговете: За никовете на ботовете трябва да намерим реда: pb_detailnames 1. Командата определя дали никовете да бъдат изписани с умението и тага им "[PoD]". Ако го промените на "0" ника на ботовете ще се промени от "[PoD] name (100)" на "name". Сега го запазете (Save) и затворете podbot.cfg файла.

Как да променим имената: Нужно е да отворите botnames.txt, който се намира в същата папка, където и podbot.cfg. Отворете botnames.txt и можете да видите редове, които имат "#" пред тях и също такива, които нямат. Редовете без символа съдържат имена. Имената са на Холивудски актьори и актриси по подразбиране. Можете да промените тези редове по собствено желание, но бъдете сигурни, че променяте само тези имена и не сте изтрили никакви редове! Просто промене старото име с вашето.

Самоубийство при ботовете: В podbot.cfg ще откриете команди като pb_autokill 0 и pb_autokilldelay 45. Можете да го промените на: pb_autokill 1 и pb_autokilldelay 1. Това ще накара сървърът да самоубива ботовете, когато всички играчи са мъртви. Другата команда е времето, което трябва да измине за самоубиване на ботовете, след като само те са останали живи.

JASONMODE: Това е режим, в който ботовете използват само ножове. Можете да я включите чрез командата: pb_jasonmode 1 .


 
Forum » Развлечения » Уроци » [УРОК!]Как да променим имената на [POD] ботовете?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024 | Free website builderuCoz