Welcome, Гост | RSS
Thursday, 2024-04-25, 3:34 PM
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nIkIt0  
Forum » Развлечения » Уроци » [УРОК!]Как да сърфирате в Counter Strike ?
[УРОК!]Как да сърфирате в Counter Strike ?
nIkIt0Дата: Sunday, 2012-12-02, 3:41 AM | Сообщение # 1
Главен Администраторор
Группа: Администратори
Сообщений: 159
Репутация: 0
Offline
• Стъпки

1) Първо намерете surf сървър. Няма значение ping-а, освен ако не играете в сърф сървъри, за да убивате. Ако не намирате никакви surf сървъри си изтеглете карти и направете LAN сървър. ВАЖНО: Не забравяйте да настройте sv_airaccelerate 1000 преди да започнете игра в LAN сървър.
o За да сърфирате в права линия използвайте бутоните “a” и “d” докато сте на рампата. Ако сте в лявата част на рампата използвайте “d”, а ако сте в дясната част използвайте “a”. Дръжте мишката насочена в посоката в която искате да отидете и не завивайте на ляво и на дясно. Големината на мерника не е от значение.
o За да завиете докато сте във въздуха, използвайте само мишката и плавно я насочвайте в желаното направление.
o За да наберете скорост, стартирайте от горната част на рампата и не завивайте с мишката, защото ще изгубите скоростта.
2) За да сте сигурни, че няма да изгубите скорост, когато кацате на нова рампа, опитайте да намалите съпротивлението, което получавате. Това се постига, когато направлението на рампата и вашето направление са максимално подобни при кацане.
3) За да постигнете максимална дистанция, когато отскачате от една рампа на друга, се опитайте да отскочите от максимално висока точка, която не намалява скоростта ви. Всички рампи имат определени точки, които дават максимален „отскок” от рампата. Те се определят в зависимост от наклона на рампата по дължина и по ширина („/” или „\”).
4) За да спрете докато сте във въздуха т.с за да паднете върху определена точка просто натиснете „назад”(бутона „s”). Ще спрете веднага и ще започнете да падате. Това се използва най-често за „панели за телепорт” или „панели за приземяване”(най-често воден терен, за да може да падате от високо).
5) За да сте по-бърз трябва да тръгнете от най-високата точка на рампата и да се насочите към долния част (не по дължината на рампата, а по ширина!).


 
Forum » Развлечения » Уроци » [УРОК!]Как да сърфирате в Counter Strike ?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024 | Free website builderuCoz