Welcome, Гост | RSS
Thursday, 2024-03-28, 5:17 PM
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Forum moderator: nIkIt0  
Forum » Общо за сайта и форума » Правила » Правила на форума!
Правила на форума!
nIkIt0Дата: Friday, 2012-11-30, 12:54 PM | Сообщение # 1
Главен Администраторор
Группа: Администратори
Сообщений: 159
Репутация: 0
Offline


Правила на сайта и форума!


1. Писането на кирилица е задължително. Латиница може да се ползва само при техническа информация или при английски наименования/думи.
Забранено е да се ползват "4","6","1" вместо "ч","ш","ъ"! Постове, написани толкова неграмотно, че разчитането им е трудно или дори невъзможно, също подлежат на наказание.


2. Темата, която пускате, трябва да бъде в съответния раздел. Четете описанията на разделите, преди да пишете. Теми, пуснати в грешен раздел, може да бъдат изтрити или преместени в правилен раздел (по преценка на екипа). Предупреждение ще бъде поставено на потребители, които след направена забележка продължават да пишат в грешни раздели.

3. Преди да пуснете тема за каквото и да било, първо проверете добре дали вече няма подобна - можете да използвате Търсачката на форума и задължително Търсачката на Google.

4. Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни - темата ви може да бъде изтрита, и дори да получите предупреждение.

5. Пускането на много постове един след друг, с цел реклама или рейтинг - не е разрешено и се наказва.

6. Не се толерират обиди и заплахи към други потребители от форума! Спазвайте добрия тон. В допълнение, потребители, подклаждащи спорове, насаждащи неприязън към друг потребител или група потребители и проявяващи дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на наказание. Правилото важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на форума.

7. Забранени са кратки коментари без смислено значение. Например : "Яко!", "Супер!", "Здраво!", както и постове, съдържащи само и/или голям брой безсмислени емотиконки или единствено OFFTOPIC.

8. Забраняват се дългите цитати. Използвайте многоточие на мястото на по-голямата част от цитата.

9. Забранява се едно и също лице да регистрира и/или използва повече от 1 акаунт.

10. Забранява се писането на всяка дума с главна буква, както и писането изцяло с главни букви - пример: ПИСАНЕТО САМО С ГЛАВНИ БУКВИ СЕ СЧИТА ЗА ВИКАНЕ.

11. Забранява се поставянето на изображения/текстове/видео с порнографско, расистко, обидно или подобно неприемливо съдържание, включително такова с груби изразни средства и жестоко поведение.

12. Забранява се обсъждането на хакове, вируси, начини за хакване/кракване на каквото и да било и т.н. Всякакви подобни теми ще бъдат премахвани!

13. Забранява се пускането на мнения, съдържащи единствено цитат на предишен пост.

14. Уголемяване на шрифта в постовете се допуска само при заглавия на отделни части от самия пост. Уголемяване на текста в целия пост не се допуска.


 
Forum » Общо за сайта и форума » Правила » Правила на форума!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024 | Free website builderuCoz